Address : Koningsplein , Dokweg 1,
Willemstad, Curaҫao.
Call Us : +(599-9) 737-6467
Mail Us : info@css-nv.com
Office Time : Facebook icon Linkedin icon
07.30 - 16.30

Over ons

Over CSS N.V.

Curaçao Shiphandling & Services N.V., (CSS) is een dochteronderneming van CDM Holding N.V. en is op 24 mei, 1989 opgericht.

De oprichting is tot stand gekomen op grond van de bepalingen van het vennootschapsrecht van de toenmalige Nederlandse Antillen. CSS werd opgericht als een expeditiebedrijf die alle soorten schepen die de haven van Curaçao bezoeken een dienst verlenen. Wij hebben sinds ons bestaan continu een hoge kwaliteit van service geleverd tegen een zeer redelijke prijs.

In de loop der tijd is CSS uitgegroeid tot een full service schip en jacht agentschap. Ons hoofdkantoor is gevestigd op het terrein van de CDM Holding scheepswerf. Dit geeft ons het voordeel dat wij in de directe omgeving van de bezoekende schepen zijn. Op z'n beurt stelt dit ons in staat om direct beschikbaar te zijn voor eventuele behoeften die aan boord zouden kunnen ontstaan. Zij het een bezoek aan Curaçao om te bunkeren, schipsdelen te verwerven, lossen en laden of andere niet-raffinaderij-gerelateerde doeleinden, wij hebben de benodigdheden om u van dienst te zijn.image
Front Desk

Over CSS N.V.

Curaçao Shiphandling & Services Inc., (CSS) is een dochteronderneming van CDM Holding Inc., opgericht op 24 mei 1989.

Onze vestiging is tot stand gekomen onder de bepalingen van het vennootschapsrecht van de toenmalige Nederlandse Antillen (nu ontbonden). Omdat onze locatie in de directe omgeving van de schepen die de scheepsreparatiewerf bezoeken gelegen is, geeft dit ons een duidelijk voordeel. Hierdoor zijn wij in staat om snel beschikbaar te zijn voor eventuele behoeften die zich aan boord van een schip voordoen.

CSS is opgericht als een scheepsagentschap dat allerlei soorten schepen bedient die de haven van Curaçao aandoen. We bieden een continue hoge kwaliteit van dienstverlening tegen zeer redelijke prijzen.

Een schip aangemeerd in de haven van Curaçao, klaar om te worden bijgestaan ​​door scheepsbevoorrading en afhandeling diensten van CSS.

CSS geeft u een gestroomlijnde ervaring wanneer u Curaçao bezoekt.
Neem vandaag nog contact met ons!